Insolresearch

Vogelkersberg 3D

3755 BN Eemnes

T +31 (0)35 26 000 27

E info@insolresearch.nl

Over Insolresearch

Insolresearch is een onderneming van Chrisna Rhijnsburger, registeraccountant, gespecialiseerd in onderzoek van digitale administraties voor curatoren bij het afwikkelen van faillissementen. Zij heeft ruime ervaring bij de grote accountantskantoren opgedaan en als belangrijke extra meerwaarde: vele jaren ondernemerservaring als honderd procent DGA van diverse bedrijven.

Klanten over Insolresearch

"Chrisna Rhijnsburger heeft er een scherp oog voor, dat de economische en de juridische realiteit binnen een onderneming in moeilijkheden niet altijd meer parallel lopen."

"Chrisna pakt de zaak op, rapporteert snel , ter zake en vooral 'to the point' en legt daarbij een heldere kijk aan de dag als het gaat om de financiële processen in bedrijven."

"Als curator neem je in een onderneming de facto de leiding over. Je bent vooral generalist met een aantal juridische specialismen. Het is erg prettig je in zo'n situatie gesteund te weten door de kennis en ervaring die Chrisna meebrengt. Want die zijn van hoog niveau."

 

chrisna rhijnsburger registeraccountant

Onze aanpak
Insolresearch is gemakkelijk benaderbaar, flexibel en komt direct in actie. Dat doen we vanuit een pragmatische houding, waarbij integriteit en een prettige samenwerking voorop staan.